gott nytt år.

jag är full som fan.
jag festar med min mamma, min syster
& min ysters boror. jocke, alla människor jag älskar.
& jag älskar det!
snart blir det på riktigt, snart åker vi. och i natt komme rjag
riktigt njuta av varje sekund utav dig! jag älsar dig!

jag fick prata med stocken. han sa konstiga saker, & jag belv rädd.
hahaho.

F.

2006

snabb resoneme:
januari.
det inledes kanske inte på det bästa sättet i kärringe. en nykter syster, en hunk från ullared och jag var på tok för full. jag var hemligt kär i den långa mannen som hade svårt för talet, och jag kunde inte riktigt hantera situationerna av klappandehände/skreddarsittningar i min säng. vi bröt upp, gick skilda vägar. (tur det kanske.) jag hamnade i trans, blev nog botad av mina älsklingar. HAN MÅSTE VARIT UTVECKLINGSTÖRD. (det är väl inte normalt att tungan hänger utanför munnen när man talar!?)
jobb bland blattar, jag trivdes inte med att vara ensam vit men jag bet ihop. allt för pengarna, allt för shopping. jag fick nog.. 21 januari - tåg åre vilket nog har gett mig det starkaste minnet jag alltid kommer bära med mig. oxå togs årets bild. (se nadan) jag tvångshamnade i famnen på en eskimå, syselsatte mig med att smärja in bröstvåtor och närpussas. JAG TRIVDES INTE I SITUATIONEN. men det var kul. dippan, melody club. SANNA. eskimåpussar,eksimåpussar. gulligull! ta mig därifrån. vi åkte hem..
februari.
kollektivet, bardisken anonserade med att ALLT var från gården. jag fick i mig för mycket. för mycket av saker jag aldrig annars ens skulle tänka på att stoppa i mig. läskigast va att istället för en citron på glaset satt där en korb. GAA! första förälskelsen J. jag som alltid lyckas med det värsta gjorde första intryck med att riktigt skämma ut mig. det var alla hjärtans dag. & vad fan får jag allt ifrån! fjortisfester & jag minns inte en nykter helg. töntiga lekar, skitsnack & hångel. (jag köpte en sak som jag lika gärna hade kunnat ge bort i dag.) veiron i otta. VERONA. jag var där i timmar, prvade allt. ville ha allt. men såg lika jävla fånig ut i alla skinndressar. kanske är det inget för mig.. det blev en goretex. jag=6000 fattigare. jag hade bullbak med olle, ett bullbak jag sent kommer att glömma, jag tänker inte kommentera det hela. de som vet vet och så va det inget mer med det.. (ett meddelande mottaget.) jag=2meter över marken!
mars.
det är för mycket snö, jag trivs inte.fest i skeen, inlåst med sanningar. jag tycker inte om alvarliga snack på fyllan. resultat: dejt  x 4 hej då. jag vill inte ha dig! arga miner från reklamen och jag gjorde allt för att hålla mig borta från telefonen. iof förtjänade jag varenda ord. fuck it! mitt rum blir rosa & jag älskar det!
melodifetsivalen gbg, sannna ser vinterförä'lskelse och en riktig biff! tretov uppenbarasig igen!
jag gjode dumma saker jag borde ångra, men jag ångrar ingenting. sanna 19. hon är ett riktigt miffo, en resväska i handen. ståendes på e4:an och bara väntar på att limosinen ska rulla fram. oh!
jag blev inständ i ett soprum med en vaktmästare som påminnde för mycket om gulligull, kännslor irepris! det hände ingenting!! Jugge, älskade jugge som inte klarade av att ens köra en meter själv såldes till dubblapriset och jag var lycklig.
april.
jag konstaterade mig kär, men jag vågade inget mer än blickar i smyg och idiotpåhitt.
balders.fester.tarazza.garvaren. jag är dum i huvudet! jag skickade ett ägg, iform av ett kort till den jag inte borde. fel ord fel bilder. oh! kålsoppedietvecka. jag gick upp 4 kilo! tack! fridasoft sjutton år. jag hade för stora förhoppningar, en kuktårta, spänning och alldeles för mycket sprit. resultat, jag dog på garvarens toalett. utlämnad till mitt öde och ingen teckning på telefonen. en ond mamam bar mig ut i bilen. (det vill jag aldrig uppleva igen.) jag tar avstånd, från allt som har med dig att göra!
maj.
jag är fortfarande kär och 1:a maj kom de första orden. inte från mig, men jag höll på att svimma endå. mamma är fortfarande ond och jag mår dåligt. sommarförfest med jordgubbsdrinkar. jag har fjärillar i magen. jocke kom in i bilden, vi utförskar skogarna och glider omkring i stan. jag älskar dig!
& frida emma petronella FÖRLÄNGER SINA NAGLAR något jag har varit emot, skrattat åt och aldrig tänkt mig själv i. det gick bra, men jag trivdes inte.. ha. cleas bil förvandlas till en tåta, och jag får en polisänmälan på mig. fest hos M. jag fatsnade med skärpet, oplanerat, oskylldigt men jag ville faktiskt se de prickiga kalåerna. ; ) sanna åker till barcelona och dte är tråkigt! uppgraderade min status på jassons, jobba city. förberedelse inför sommaren. rterazza och jag råkade få ihop det med den långa mannen i repris. - fuck!
juni.
jag hamnade på en vikingabåt i ösregn med den elaka brevbäraren - jag var rädd.. ett visst djur som lever under jorden börjar bli läskig och det skrämmer, vad vill du!! inser hur små mina chanser är och beslutar mig för att lägga ner. (det gick inte.) SANNA STUDENT. kanske den lyckligaste dagen i mitt liv, jag skrek att vi hade tagit studenten. men fy fan vad VI är bra. jag älskar dig! mormor hittade sin chans hos otto, och släppte han inte en sekund. examen, och jag blir kär i en klasskamrat. inte seriöst men tillräckligt illa endå. kontakten med den långa mannen togs upp på nytt, jag konstaterade mig intersserad och spänningen släppte en aning. (men det fanns förmycket endå.) midsommar! karlstorp. jag fann det jag drömmt om, men släppte det för att ställa upp för min syster, fem min senare hon sover i en säng, en neger rev mitt täl och jag hamnade vid knarkvagnen. fick för mycket wiskey och det känndes som vi har kännt varandra hela livet. dag 2. jag vaknade aödrig, men jag somnade aldrig heller. solning stranden. där dog jag. fullt påklädd med jacka, vans, halsduk. 25+. ooops. som om lyckan va en fjäril!
juli.
sommarjobb, bakfyllor, sanna får bifilidius bivilikalius. och jag kan inte låta bli att le. haha.
Lars Winnerbäck & hovet. han va där och jag föll. igen. fan! växjö med slaktaren, vi körde över en katt.
sluta snusaförsök ett. tyllösand, h-stad, berusning, sovplats bilen. love it!
jag föråt mig på chazhenötter inne på ullared, hade behövt bäras ut på bår, men jag betihop. rix fm fetsival båstad. nikotin sjuk. det går inte. jag sket sammtidigt som jag spydde, på en toalett som inte gick att låsa med en kö, jag förtillfället bara förträngde. jag ringde sanna & grät. känndisar: chippen, ph.
det gick 4 dagar. nikotin- JAG BEHÖVER DIG.  surfing med kribbo, jag var grym! bilen tillbåstad jag drömde om musen i palikanfilmen men somnade i fanmen på en åsan. (staffanstallerdräng) sanna blir jagad och jag vet inte riktigt vad jag ska tro. vi fan henne våldtagen, mördad i famnen på den misstänkta och allt var visst bra..  båstad dag 2. mingel bland känndisar, stockholms bratt och jag fick dj'vulden i min, kunde inte se, kunnde inte gå. det är kört. ord i form av gb. del 3. jag blev som förtrollad igen. kanske att, kanske att.. nej, jag vågar inte hoppas. mamma, frida,simon,olle 2mannatält 4 dagar h-stad.
tyllösand, sanna kribbe. under stjärnorna, på en strand. kribbe fick ihop det med dvärjen och tjockisen bjöd på efterfets. jag bangade allt. men jag har aldrig hatat någon som jag hatade kribbe dan efter. blä! jag låssades mig vara döv. sanna & kribbe va onda, men jag klarade mig själv. jobb city, men man i svart ställer sig i dörren och påstår att han känner mig, han ser hyffsad ut men jag blir rädd. han skriver konstiga saker i min bok och vägrar lämna stället innan jag hotar med att ringa polisen. jag sa för mycket och lämnade ut för mycket av mig själv! han var psykopat! Helsingborg.. mottagande av elvira som trotts att klockan är 15.00 inte slutat fetsa sen kvällen före. förfest midsommarrepris. tur att han ahde en snygg vän, för jag såg inte skymten av sanna förnes bussen skulle åka hem. jag vaknade upp på fel plats, fel sida om helsingborg och jag har fan ingen aning om hur bussarna går. jag sprang. utan att veta vägen, utanatt enss orka tänka klart. konstigt nog 2 timmar frammåt. jag var där.
augusti.
ensam är stark!  göteborg, filla, frida, emelie, carro. va meningen att vi skulle på fetsival, men jag såg fan inte en artist. vi hamnade helt enkalt på olika håll. och jag har aldrig varit så rädd i hela mitt lov. trotts att jag gjorde allt för att komma bort från han, trotts att jag intalade han om att min pojkväm är en biff så kunde han tydligen inte låta bli. och bara för att jag är dumm i huvudet så lyckades han få in mig i enh bil, med en cahfför som va kines. och den kommande timmen va den värsta timme rjag upplevt. jag tvingades till saker jag inte skulle våga berätta åt nån. men jag ä oxå rätt bra på att överdriva. jag skulle aldrig tillåta mig att bli våldtagen!  gbg dag 2. vi är bäst! rachid rachid och benny fixade inoss fint, men spänningen steg och fingrarna var för tjocka. klockan var 6 på morgonen och filla ahde lovat alldeles för mycket. jag tog mig samman fattade ett beslut och vi vinkade hej då, med gapskratt. idioter! (jag smög med pirr i magen, livrädd för att bli upptäck, men för mycket för att låta bli. (JAG VILL HA DIG! ) opps.
FIXAR PASS I HOPP OM TURKIET. ALLT ÅT HELVETE. MAMAM-  HUR KAN DU! oj caps lock.
får konstaterat för mig att det är kört på riktigt, såg det  jag minst av allt vellat se. men okey, jag bryr mig kaske inte.  ljungbydagarna och jag fatsnade för slagerkungen, eller han fastnade för mig, jag lyckades aldrig ta mig ur greppat och jag fick såt ut med hela hans mobilvisning o repriser. det fanns ett bud på 40 spän om jag utlovade ett hångel. jag bangade. en självklarhet.! fettan är hemma och du är rätt bra.
september.
höstdag ett. sanna blir skuren med en kvin i halsen och de suger ut någon som liknar hjärnsubstans. jag blir illamående. men endå så lättad över att det inte var aids. inflyttningsfets helsingbors. nattliv och besvikelser. förälskar mig i min mattelärare. sanna hjärta peter.blä. han är en riktig isbjörn!
trullson hittas och jag får ochrasy till en kärlekslåt. utan att ens vilja någonting. inhandling nollningen. vi är laddade! men det blev äckligt, jag blev för full, kom till fel platser men trivdes jävligt bra i situationen.
det fanns en annons i smålänningen, jag insisterade men visste att det aldrig skulle bli någon. 7 dagar senare. sannan flyttar till stockholm. jag lyckades övertala mig om att testa lugg, det va en ritig miss. människor skrattade åt mig och jag ville bara spy! råkar träffa en muslim, det blir efterfest och jag lyckas få i mig för mycket av den farliga drycken. hade inte emelie varit med hade jag aldrig klarat migf!
jag blir på riktigt påminnd om hur jag kan förändra allt och jag faller, faller för lätt. jag tror inte på dig!
oktober.
1:a sanna flyttar till sthlm, kanske den värsta dab i mitt liv, kanske den bästa. innebar iaf. stor förändring och jag hatar det! hon tilhör inte längre vardagen och det är fel!. sms.kontakt. vågar man hoppas?
gokart tjejgruppen, jag var rädd. men låssades att jag kunde. saknar min syster. jag mår piss! opretaion hos tandläkaren. det gör fruktansvärt ont. kan inte äta, kan inte sova. kabske början på mina sömnproblem som ännu inte tycks vilja ändras. personligt samtal, hanke. hade det inte varit för dina ögon, eller mina drömmar om dig framför en brasa på en skinnpläd hande jag skrikit rätt ut. jag blir anklagad för mobbing, samtal samtal samtal. barför är det bara jag som får skit!!? stockholm. allt var magiskt, människorna, sanna, kläderna, bilarna. jag vågade vara lycklig för tre dagar. vi kom in på spybar. fick ihop det med en kännsid. hamnade i häntextra. dessvärre, fick jag skämmas över min syster. vi gick hand i hand till nötsplatesen. där vi fan en mer eller mindre död syster. han skakade, grät och kunde inte gå. totalt slut på det romantiska. vi bar henne till tunnelbanan. hej då och vi ses nog aldrig igen. (lika bra det) söder, seconhand. så vill jag alltid ha det! högskoleprovet gick illa, emelie inser sina misstag med max. det är slut och det är toppen. vi firar med balders vilket vi ångrade när vi klom dit. hur han man kunnat trivas i miljön. blä! jag ville bara hem till en anna sak. hikar från värnamo. fets m house. jag trivdes inte i sällskapet och lämnade över fetsen till. eh, kanske ödet. det gick bra. men jag blev sålig, för jag blir rädd och jagb vet inte vad som händer. om och om. jag vaknar upp på fel ställe. mamma börjar ana odåd. och jag kan inte låta bli att le.
november.
helt klart den värsta månaden i hela mitt liv. konstant ångest, konstant tårar, konstant hat.
berusning, människor, tydligen onödiga kännslor.
jag älskar dig mamma, men jag har inte kunnat hjälpa det. telefonsamtalen med sanna
förkortades. och jag blev inte mig själv förrens jag på riktigt bröt ihop. framför alla framför allt. och ni ser fel sidor av mig. proven gick åt helvete, skolan gick åt helvete. jag vet inte vad som hände. man jag mår bra nu. vi åker upp till stockholm. mamma frida simon olle. jag älskar er, mer än nått annat. varför kan vi inte bara ha det som det. varför ska beslut, förändringar vara så jävla svårt? jag orkar inte mer!
jag oc mamma hamnade på en bordell, vi placerades ute i skogen i en barack där endast en tun, gadrobsdörr höll oss osynliga. fullt påklädda, fullt vakna låg vi med en nål i handen och va beredda på försvar. Chalmers göteborg, det gav mottivation i typ en vecka att kanske skulle man sattsa, men allt kom lika snabbt tillbaka till noll och vem orkar egentligen det. matilda är underbar, jennie är underbar. men jag tycker inte om fiskar. med det svarta krysset på handen minglade vi i baren, drack alkoholfrittvatten och kännde oss allmänt små. hem igen och jag fastnade för den tjocka damen..
jag får saker på mitt sammvete som inte borde nämnas. det gjorde ont men jag stog upp för allting. (förjäves.) garveren, terazza, nattliv. jag fattade ingenting. plötsligt bara föll allt på plats och jag vågade på riktigt ta tillbaka allt som sagts. typ. sagoprins, men falskhet åter falskhet. min motorcykel heter inte som han heter bara för att det är så. jag fick på riktigt känna på att skämmas. dom ropade efter en sagomus, jag sprang iväg och allt blev tusen gånge värre än förut.
december.
SNÖ! VART ÄR DU? jag fick äran till tomtefönstret, det tog mig 14 timmar. och jag va somm en zombie, det var bara början till vad det senare skulle bli. stressdag ett. jag jobbade och hade inte en tanke på att komma så att imichen låg tillrätta. vilket va dummt. jag hade stått x-antal timmar och ofentligt visat mig i leopardbh. toppen! människor dör, och jag får gåshud på armarna.nationella proven går åt helvete. vi julmyser, bakar, pysslar supen. utan en unns av julkännsla. och helvetesjobbvecka dag ett. bakfull sen rosenströmm, det var det värsta jag har gjort. hade det inte varit för de där sms:en som genom vidarebefodring sanna fick svara på så hade det inte gått. jag höll masken, ett leende på läpparna även leni truten och vad jag hatar att vara alla till lags. rosenström-jag tror lita jag svimmade för jag drömmde!
kanske va jag bara hungrig och ville ha biffen väl genomstekt. ; )
smskontakt i fortsättning. och vi har årets finaste jultomot. : ) julafton blev en saga och jag älskar min mormor. 25-december och vi kommer till terazza, första gången på länge ute med sanna. vilket iof inte va någon precis hit. jag var förgiftad och allt gick lite fel.
nattliga påhopp om sanningar jag aldrig vågat drömma om, vad fan tror du. jag tar åt mig av min syster, de där målvakterna är ingenting för NÅN!  Sanna är hemma och det är dom bästa dagarna på ela åter, alla vågar ta sig tillbaka till som vanligt. & blir det inte storförändring del ett snart så där jag.
31 december. vi satt hemma med mamma, det va som vi tre alltid haft det vi inte har, jag hade aldrig velat lämna er men vi kom till bystugan & jag va för full. jag hade velat säga så mycket, göra så mycket, men tiden gick fort och jag minns inte ens arr jag såg när dom sköt upp raketer vid 12 slagen. jag kom ihåg matilda och hon var sjukt vacker. vackrare än vanligt. men sen försvann hon och jag fick inte ens visa upp våran prins. oh. sanna fick djävulen i sig och jag tyckte riktigt synd om jocke. han har blivit en favorit i repris. kan inte jag oxå ha lika tur som dig! 03.00 och nu har jag gått över gränsen men vi lyssnade på LP, rökte på golvet och drack sprit. just då, hande jag kunnat stoppa tiden för alltid för jag älskade allt du sa..
 
jag ber om ursäkt för min stavning.. det gick för fort.

(you're always my second choice.)

förtillfället känner jag mig mest tom, enså så besviken på mig själv,
enså så mycket bättre sen i går. vad är det jag har hållit på med!?

  • nyårslöfte ett: sluta ta människor på allvar.

jag brukar aldrig ta åt mig, jag brukar aldrig bry mig om vilket. jag brukar inte ändra mina åsikter bara för att få andra att passa in bättre. jag skulle fortfarande aldrig sluta stå för det jag är bara för att det inte passar.
jag tog heller aldrig riktigt åt mig av vad som sas för jag lita inte på ord jag inte själv håller med om eller vågar tro på. trotts allt fastnade för mycket någonstans, trotts allt ville jag överallt annat tro att det va sant och jag gick emot mina principer. man lär sig av sina misstag, och du är lika ensam som jag..

  • nyårslöfte två: sluta snusa.

mamma är kinkig, det kommer bli dyrt, jag börjar få käningar på smärtor & blir rädd.
kanske är det egentligen inte så tufft. ; ) (tepåse - tack!)

  • nyårslöfte tre: den stora vändpunkten! (M)

jag orkar inte mer.

  •  nyårslöfte fyra: minus sex kilo.

 med ett garanterat träningskort på TC, mottiverad till max. det borde funka..

  • nyårslöfte fam: jag tänker hålla dig hemlig.

jag börjar förstå nu hur det funkar hur man tappar vett och i jakten på värme
bränner upp allt som en gång brukade hålla en varm det handlar ju om att
hålla huvet högt leva för stunden men jag har aldrig förstått hur ensam kan vara stark

gå du!



2006 & det bästa minnet är min syster. jag skulle nog offra allt för att få upplev åminne i repris,
eller kanske repriser med en viss variation. det finns ingen bättre än dig! 

efter en vecka som den här en helg som den här
är det Sanna som botar bäst jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan dig
du vet, sviskonen.. jag skulle nog plocka dom
och äta dom för dig

home is where your heart is
jag vet nog var mitt hjärta är, och det är inte här.

F.


lördag.

och så helt utan anledning fick jag damp.
02.30 och mitt rum är kliniskt rent & minus ALLA
julsaker. jag provade fram min nyårs imich.
det var smskontakt (B) uh. och det var inte en
uns av trötthet. what´s wrong.

vi ska "göra" stan i dag. jag tycker inte om det.
faktiskt så går jag på helspän, rädd för att se,
rädd för att ta fram det jag riktigt fint har typ
förträngt. det kommer tillbaka, jag vet. just nu
har jag bara inte tid.

F.

förresten.

i helgen är det nyår & jag ska fira det med min syster, min älskade syster & ALLA mina hjältinnor. jag har planerat de flesta nyårslöftena redan och jag vill göra 2007 till ett ordentligt år. som jag får ångra nästa
nyår för att göra 2008 till ett suveränt år. egentligen hatar jag år 2007 av hela mitt hjärta redan, inte på grund av löftena, för det är endast tanken på dem som får mig att vilja ge mig in på det här, men 2007 är min största besvikelse. och det kommer göra mig till en besvikelse.

kanske ska jag inte ens skrika till emelie att fy fan vad vi ska göra detta året till det bästa. hittils har sådana bekännelser bara gått åt helvete. jag tror vi satt på gungorna, sista dagarna av sommaren, lovade varandra att om inte den här hösten kommer att bli den bästa så kommer hela nästa år att fördärvas. jag kännde på mig att allt vi sa va sanningar, endå sitter jag här utan att vilja minnas en enda dag av de efterlämnade månaderna. skulle i så fall va du.

jag har jobbat i dag, ganska så focuserad på att hålla blicken iaktagende på människorna som passerade. gång på gång utan träff. men med ett fåtal puls = över normal. 

jag har tappat förmågan av att tänka, jag tanker inte va den som lägger mig i.
jag vill inte vara den som få saker till rätta igen. jag borde inse, det bler aldrig
tillbaka igen. och jag kommer ladrig att kunna acceptera det.

om fyra dagar åker jag till stockholm och när jag kommer hem
tänker jag på riktigt ta tag i mitt liv, antingen så ringer jag eller
så ringer jag inte. det hänger helt på hur lågt jag tänker sjukna.

uh, jag orkar inte. godnatt.

du skulle inte tycka om mig.

den optimala lyckan? kanske inte. endå var jag för några minuter
bortglömmd från allt annat. med människor man älskar och som
faktiskt älskar en tillbaka & jag får vara precis hur jag vill. och att
se hur mycket småsaker kan göra för andra. hon liksom log med
hela ansiktet och försvinner ni försvinner jag!

allt tas tillbaka. och jag vågar inte ens komma med ett leende på läpparna.
jag vågar inte hoppa av glädje och jag vågar inte säga vad jag egentligen tycker.

jag tror att om jag skulle fått minsta täcken på att jag
har fel med mina resonemang skulle jag falla dirket.
& och jag vet inte om det egentligen vore speciellt smart.

jag vet ingenting för tillfället, inte vad jag vill, inte vad jag ska göra, inte vad andra tänker.
jag vet nog inte ens vad jag vill. bara hur jag känner, och det känns fan inte bra!

Sanna är hemma och jag älskar det. mest älskar jag faktiskt att se mamma för hon är inte sig själv nu förtiden. eller kanske är det det hon är bara det att hon döljer det i dagar av "döläge" och just nu existerer inte ens det. vi kan till och med sitta framför brasan utan att känna minsta kännsla av olust. allt blir som vanligt, eller som det brukade vara. fats till det som inte längre finns. om en vecka, bara en vecka.. jag vill inte ens tänka på det. jag är iaf uppe i sthlm, men hur är det här..

nu ska jag prova nyårsklänningar, för det är fan ett problem.

F.






MISERY!

jag har inte så mycket att säga egentligen. ingenting har ändrats från
i går, förutom kanske att. jag har nog betsämt mig. men bara för
det behöver det inte betyda att det här är vad jag vill..
ibland måste man helt enkelt ta vara på fakta. tänka frammåt. eller kanske
inte. allt handlar rätt mycket på att jag förtillfället är för lätt manipulerad.
jag går på era lögner, tar åt mig av fel sortes kännsla och varför kan jag inte
bara få göra pecis som jag vill.

i går slutsatsen; kommer igår ge resultat i dag?
det gjorde aldrig det och det var nog det som visade rätt
tydligt att det finns kanske ingenting. det är som det har
varit hela jävla tiden. trotts det klarar jag inte av texterna.
trotts det klarar jag inte av bilderna. varför är det så märkvärdigt?

tänker dethär är allt, just dethär
är det enda som är verkligt och
sant och för alltid

som:
8 armar
någon att kunna visa sig svag inför
någon att brista med

(vill du följa med
frågar du
och jag hör på din röst
att du vill att jag ska
säga nej)

F. 



...

..& förlåt då.

det har nog varit den värsta dan. hela mig gör ont
och det har inte krävts mycket för att få gråt i rösten.

vi har varit i Kristianstad. vilket va bra, jag slapp hela
tiden få påmminelse av problem. jag tänkte spara det
tills i kväll. det är kväll nu och jag hatar mig själv!
snesteg kostar olycka. jag blir erfaren.
A- var där. han är faktiskt fortfarande den sagoprins jag
kom ihåg han som. fast inte för min smak. sanna hande
nog inte banagt på något förslag, men hon var sansad
och jag är imponerad.

jag fick bevisat för mig själv att jag snackar för mycket.
jag hoppas förmycket och jag är helt enkelt för dum.

jag vet inte vad jag ska göra, jag vet verkligen inte hur
någonting skulle få mig att inte ångra allt i slutet. jag har
försökt, intalat mig själv lögner. fått mig på andra tankar
men jag gav upp när jag insåg att jag kommer aldrig att
kunna ändra på mina önskningar. jag har inte berättat
någonting för någon & att på egenhand förstå vad som är
rätt/fel sanningar/lögner gick visst inte för mig. endå bara
tillåter jag mig själv att påverkas av andra. & jag vågar inte
låta bli.

jag tog nog åt mig ord, för jag inser lite att det kanske aldrig
skulle bli bra. du tycker jag är orealistisk men för mig kan
allt bli realistisk bara men vågar. jag är för feg, för egoistisk
och jag förtjänar verkligen inte något annat. jag får skylla mig
själv helt enkelt.

när blev vi demoner
när blev vi martyrer för varandra

jag borde lära mig hålla käften!


25:de december.

tareza
jag är nog redan full. OJ!

måndag.

Dagens låt: P U S A
Dagens dusch: nyss.
Dagens frisyr: Nersläppt.
Dagens smink: Mascara, kajal & rouch.
Dagens händelse: ..det hände många konstga saker faktiskt.
Dagens planer: terazza.
Dagens vill ha: mannen med de spetsiga skorna.
Dagens tråkigaste: missförstånf.
Dagens finaste: morfar.
Dagens måste: julottan 06.00
Dagens dricka: glögg.
Dagens köp: nada.
Dagens mat: julbord blä!
Dagens kärlek: Matilda!
Dagens mående: trött.

honey, i love you!

haha. jag typ måste säga att jag fann inga ord. & det är inte likt mig.
även fast jag inte var helt hundra så känndes det överallt  att nej. uh!
& vad gör jag egentligen. vad är det egentligen som håller på att hända?
jag tog mig samman och enligt mina egna åsikter lykades jag riktigt riktigt bra.

jag har stått ut med rätt mycket sen klockan slog över tolv.
25:de december och är allt slut nu! -NEJ!
jag tror att jag fem gånger fick på riktigt skärpa mig och nypa mig
i armanra för att hålla mig vaken i kyrkan.
& jag konstaterade på vägen hem att det här var nog sista gången någonsin.
blä!
jag satt snällt, men benen i korst, händerna i knät, ett leende på läpparna
och åt av den ytterst äckliga julmaten som blivit över sen igår.
jag pratade med en ljusare axent på min röst och jag lät bli att stoppa in
en nyprilla. (titta! jag kan vara trevlig om jag bara vill.)

jag låg blixt stilla, livrädd för att bli sedd, livrädd för att bli hörd.
jag tror inte att någon såg mig, jag tror inte heller att någon där ute alls saknade mig.
faktiskt så skiter jag fullkommligt i vilket. jag trivdes bra där jag låg!

det är teraza i kväl och jag är typ puls 747.
jag har fjärillar i magen.
men endå vill halva mig inte komma in i kväll.
det finns 2 personer jag verkligen inte vill träffa.
och 2 personer jag verkligen vill träffa.
en av dom tillhör bådadelarna.. jag tänker inte anstränga mig någonstans.
jag vet nog vad jag egentligen vill och vad som en tycks varka rimmligt.
men oh, jag orkar inte spekulera i det hela för tillfället.

gar igår resultat i dag??

F.

christmas.

tomte. : 9 tomtepuss
san me tomte
kanske blev det endå den bästa julen någonsin.

jag är inte så mycket för det egentligen.
det blir alltid så jobbigt, tvångsmässig tacksamhet
tvångsmässig trevliget. så var det inte i år.
det var trevligt plus att vi hade världensfinsate tomte. : )

jag fick;
en guldfisk som är världensfinaste guldfisk.
klänning
bh
alkoholmätare
skor
pengar
silveramband
öronhänge
leopardvantar
halsband
uppblåsbar pulka
fotokalender
cheapy monday linne
skärp
kamera
skjorta
BILJETTER PLUS SHOPPINGPENGAR TILL STHLM.

jag steg upp allderles försent, men jag uppfattade nog aldrig tiden.
vi fixade i köket, dukade med silver. människor kom och det var bättre
än vanligt. för mig var allt egentligen bara en enda väntan på tomten.
det är bara då jag riktigt blir som ett litet barn. allt han sägar, allt han
gör, minsta lilla rörelse får det att pirra av spänning.
mormor blev som vanligt förälskad men det var bara jag som fick en puss. : )
av någon anledning tror jag vi hade brhövt min alhoholmätare som
bevis innan hemgången. det var en aning mer vingligare tomte som gick
ut genom dörren. men vad gör det. Kribbe - du är bäst!


jag har lovat bort mig till julorttan i morgon bitti. dvs om jag går och lägger mig nu,
borde jag har somnat till tre och då får jag sova två och en halv timma innan det är
dax att stiga upp. underbat!

i morgon ska jag riktigt njuta av att det är lov.
och av att min syster är hemma.

godnatt.

i don´t feel alright.

dan före doppare dan och jag fattar inte vart veckan tagit vägen.
jag minns hur den började och jag vet inte hur jag har överlevt.
sju dygn tillbaka, och jag borde gjort saker mer annorlunda.

jag vill inte fördärva någonting.
men jag vet inte vad det är jag vänta på.
vad är det jag hoppas på?
vad är det som skulle kunna hända!?
gör-jag-fel
gör-jag-fel
gör-jag-fel
jag hatar att inte veta vad du tänker & jag hata känslan av att
jag inte vet om jag sårar, du vill ingenting endå. och jag vet inte.
endå fär jag tårar i ögonen av det jag gör, av hur jag tänker. för
jag vill inget hellre än att...
det är fel signaler, fel ord, fel handlingar.
felsteg kostar olycka. och jag vill inte vara
olycklig just nu. men. jag får endå aldrig som jag vill.

jag tänker nog inte säga någonting mer än att allt jag sagt är sanningar. och det slutar såhär.
för visst sluta det såhär! JAG TÄNKER INTE SPEKULERA I DET MER. INTE HOPPAS MER.
INTE FANTICERA MER. hej. det är nog slut nu.. förlåt!


jag hade velat tillåta mig själv att le med hela ansiktet.
men det går inte, det går bara inte. möjligt vis att det ser
så ut, möjligtvis att jag utstrålar det. (eller jag tror inte det.)
men endå. jag gör inte det.

kanske är det så att egentligen är jag lycligare än någonsin
men det existerar inte här. inte just nu. jag trodde att det skulle
bli annorlunda, det kommer aldrig bli annorlinda.

just nu skulle jag hellt vilja ha morgondagen framspolad.
jag vill lite inte vara med om det. jag kommer inte att kunna
hålla mig, jag kommer inte att kunna behärska mig.
blä! jag orkar inte mer.
jag är nog för trött heltenkelt.

jag tappar bort allt och alla.
och jag kan bara gå omkring och hoppas på att allt och alla hittar mig igen,
annars tappar jag bort migsjälv.

F.

because.

femton timmar minus femton minuter.

hela jag hade velat springa bort till roddys
och hela jag hade tusen olika bortförklaringar
som (kanske) hade funkat. men som aldrig
fick sin chans. kanske tur endå, jag klarar
inte av att handskas med situationer där jag
inte våga tro ett dugg på att det är sant.

fan!

F.

främlingsfanatism

jag vaknade med nästeppa, sjukhals, hesröst óch just nu ser jag mest fram emot klockan elva i kväll.
jag känner stressen krypa in i mig igen. ändå går man omkring i morgonrock med rosa plysh och försöker fundera ut svar och försöker förstå. jag måste nog vara dum i huvudet som inte fungerar som man ska. hur ska man fungera? jag har glömt. vill bara vilja..

idag ska jag be om en timma lunch & så ska jag fika med M&S.
och får jag inte det så skriker jag. jag är redan nervös över att
om du skulle va där inne. jag skulle nog lite svimma då.
eller ne, jag är för trött. 

ljus december.
och det är bara ett namn jag söker efter
bland allas

omformulering:
främlingsfanatism

F.


.

14 timmar, minus femton minuter.
jag behöver nog ingen sömn för att fungera.
men jag har inte varit mig själv i dag.

possitivt är att jag inte har hunnit det minsta
bli påminnd, om det jag för tillfället absolut
inte orkar med. jag vet inte om det är mig själv
jag går emot eller om det är andras ord som
påverkar att jag blir rädd. för jag blir rädd,
och jag är rädd. och jag orkar inte det.

sanna kom hem i dag, hallå fattar ni. SANNA kom hem i dag.
det blev en typ obeskrivlig konstig klump i magen när det jag
inte alls hade föreställt mig kom in i affären, hon är inte som en
av oss längre. hon lyser och jag avundas varje millimetar av dig. 
och hade jag inte för tillfället haft en kund så hade det inte gått.
jag fick behärska mig och jag lyckades riktigt bra.


i morgon tyckte carina att jag skulle få sovmorgon.
dvs jag ska inte stiga upp förrens vid åtta. - tack.

godnatt.
F.

blä!

..det är bara att bita ihop, se glad ut förtränga smärtan i huvudet. gå till jobbet.
jag vet inte varför men jag lyckas alltid få mig värst vad det än gäller.
jag borde lära mig konsten att lägga ner, tänka efter innan jag alls gör någonting.
& förlåt, jag vet att jag var dum i går.
& jag vet att jag betedde mig illa
& jag vet att jag gjorde fel
& jag vet att jag är ful.

(helt hjälplöst hopplöst. vet inte varför. vet ungefär ingenting.
det är någonting konstigt i huvudet och jag hatar det mest av allt.
vill ha tid att prata
det finns aldrig någon tid för någonting man vill.
prata? förstå?)

jag fick en guldfisk igår och det är tyå det finaste jag har fått i hela mitt liv.
Biffen heter han på tal om annat.
& nu ska jag eh.. vad ska man. 2 alvedon, vatten, brasan och en filt. DREAM ON!

f.

vithet, renhet..

att skriva intressant, jag vet inte hur eller så orkar jag inte
men jag gillar att julen smyger sig på, bara sådär
det ger en slags känsla (som sen igår bara mer och mer kommer.)
jag börjar kalla allt och alla för snälla saker
känsla, det innebär egentligen så fruktansvärt mycket
när jag hör ordet tänker jag på maskar som vrider sig på kroken,
tortyr och krig, ondska. sedan upptäcker jag svek sorg besvikelse längtan fruktan KYLA..glädje framgång kärlek. och så mycket mer.
kan konstatera att jag blir galen av allt detta. galen: egen tolkning

pusslar ihop verklighet och fantasi
och inser att jag befinner mig någonstans där emellan

lyckodagar: måndag-tisdag.
jag kan inte på riktigt tro att det är sant.
och för att övertyga mig. öppnas inkorgen minst
25 gånger om dag. endå. jag tror nog ingenting.

i dag är sista dagen innan lov, jag ser fram imot ledig tid
sanna kommer hem och den kännslan går inte att berskriva.
det var längesen riktigt längesen jag såg henne och jag
är lite rädd för att hon har blivit för fin för oss.
 
nu är det bara att se till att man inte blir (för) rastlös.
dags att göra så att lov+liv=sant -precis.
ingen konst men S hemma. : )

min hud spricker och den blöder
jag går hem
och jag kan endå inte sova.
(11 örters handkräm)
och det kommer bli lika illa idag igen.
idag ska jag vara på city blommor.
det ska bli skönt att komma bort
från granskande blickar och slippa
känna mig så jävla otillräcklig.

hej.
ikväll ska jag bli full. riktigt full.
sen ska jag skicka hemliga sms
och så ska jag bjuda hem en nattgäst.

oh!

inatt vaknade jag halv fem
och jag hade ett krampaktigt tag om telefonen med höger hand
jag var räddare än någonsin förut
det kändes på nåt sätt verkligare än förut
än de andra mardrömmarna
när man ligger sjuk utan ork att göra annat än just ligga
hinner man tänka hur mycket som helst
men jag hatar det.

hejdå.


hurt.

oh, jag är totalt helt jävla  slut.
idag går inte ens att gämföra med i går.
det gör ont på varenda kvadrat centimeret på kroppen.
och jag fattar inte hur jag har klarat av dan utan en enda
svimmnings blackout.

jag hade iaf trevligt sällskap. : )
han såg direkt på mina ögon att jag var attraherad av honom
och jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. men det
var iaf någon roligare att befinna sig i garaget än vad det varit förrut.

nu ska jag lysna på julmusik, dricka te och slå in leopardpaket.

F.

to die alone.

http://www.sugar-pie.com/bloggtoppen/in.php?ID=886

jag måste säga att det känns sjukt onödigt att befinna sig i skolan,
det finns nog inte en enda som redan har tagit ut sitt jul-lov i förskott.
(jag tog nog ut det för några veckor sen.)

vi har webbdesign och ska visa våra resultat av höstterminen,
det kommer bli lite pinsamt för jag har inte gjort en enda seriös film.
antingen så är det massa små dansande nakna gubbar
eller så är det tomtenissar som blottar sig för små barn.

jag kommer att få skämmas! 

jag har sjukt tråkigt faktiskt..

· Vem firar du jul med?
de människor jag älskar. (eller iaf de flesta av dom.)
· Vad önskar du dig i julklapp?
en guldfisk, en glas skål, en vatten-växt och sjösten.
· Tror du på tomten?
Tom berättade för mig i går att det är han som är tomten, så nu gör jag det.
· Hur ser din julafton ut hemma hos dig/i din familj?
vanligt vis börjar det hos mormor, med fruktansvärt äckligt julbord, man äter för mycket choklad och ha allment ongest resten av dan. efter mormor och kalleanka åker vi hem till (oss) julmys med gröt sen kommer tomten. . )
· Brukar du julbaka? Om ja, vad?
jag står nog för hela släktens julbak. dvs allt.
men mest nöjd är jag med mina kukpepparkakor. ; )


frost.

tisdag


oh, jag hatar när bloggen hela tiden raderar mina inlägg.
jag har inte tid med en repetition. blä!

det är tisdag och det är frost ute. det är sjukt vackert.
nästan så att det inte gör någonting om det inte kommer
någon snö, det glittrar tillräckligt på marken endå.
i dag har jag klänning, och jag kommer att frysa.

simon har skapelsedag i dag och jag blev tillsagd att inte vistas högljud.
jag bad till mamma att oxå få en dag (till) hemma att pyssla.
but no.
jag antar att jag inte är värd det..

morfar fyller år i dag. grattis. : )
jag ska dit sen, med en trisslott och dricka kaffe.
egentligen vill jag inte, inte för att jag inte vill dit
men jag hatar att se mina förebilder gråta.
det situationen kan jag verkligen inte hantera.

olle skrattade åt mig i när han kom upp, jag fattade inte vad jag gjorde för fel förrens jag
såm mig själv i speglen. & - tack smink. jag hade på riktigt påsar under ögonen och såg
inte klok ut. kanske inte så konstigt. i går som alltid annars jag gick och la mig för sent.
hela mig skrek om att få sova men liksom, vad är det för fel på mig!?
01.05 och jag satte igång med min analys, trötta ögon, sjuk kropp men för myckat tankar.
så vad gör man.. det blev fyra sidor och det är faktiskt grymt skönt att ha den färig.

ge mig lite kärlek
eller åtminstone lite uppmärksamhet

det är dags att ge sig av -hej.




sex dagar tills.

oh! allt försvann. jag försöker igen.

biffen. kuk

jag har bakat pepparkakor. inte för att dom har på något vis något gemensamt men de ska  
endå hänga i mina fönster och matcha till färgen på väggarne. (det är faktiskt en del av hemligheter
till S. så jag vore tacksam om du inte förmedlade något om mina offentliga utlägg till vår mor.) jag
vet inte vad jag fick min energi från.. jag har inte suttit ner på elva timmar och jag har inte heller stått still
på samma plats i ens två sekunder. endå här människor bara varit onda på mig i dag och jag-försöker
jag-försöker. och jag hatar mig själv för att jag bara tar det. jag tänker iaf vägra jobba på julafton!
negativa blickar resulterar osäkerhet och jag blev knäsvag och på samma gång så jävla ynklig.
den känslan kombinerat med trötthet är det värsta jag vet.

onsdag är tveksamt.
jag kommer endast sätta min fot på det där discot om jennie är med
eller om det får mig att slippa en kväll med jobb. iaf, det lockar inte.
& du är inte där, och du kommer inte dit. & jag kommer att beté illa.

det är sex dagar kvar till den 24 december
och jag har lovat att fixa tomte. (det ser illa ut!)
inte ett uns av jul-känsla. möjligt vis när jag
rotade fram mormors alla juldukar, julgardiner,
julmattor, jultprdnader, jultallrikar, julkoppar
i sammband med våran storstädning av hennes
hus i dag. eller när jag packade och satte
små fåniga tomtar i tusentals amaryllisar,
men det spelar ingen roll, jag hinner inte endå.

det är en aning kinkigt i kväll. jag är inte sugen på i morgon.
det bläder från nagelbanden, jag har jord under naglarna, mjöl
på hela byxorna, sjuk hals, och när jag sprang in i mitt rum för att
hämta en halstablett gömde sig en nål i min helvetesmatta som
gick in så långt i hälen att jag bara så skymten av det silvriga
knapphålshuvudet. jag grät sen tog jag en lyckopiller. (i form av alvedon.)

night.

söndag.

Dagens låt: ruby tuesday
Dagens dusch: i morse
Dagens frisyr: snelugg.
Dagens smink: mascara plus rouge
Dagens händelse: sms-kontakt. ; )
Dagens planer: vara modig.
Dagens vill ha: klarhet.
Dagens saknad: lördagskväll.
Dagens skor: vans.
Dagens tråkigaste: väder.
Dagens finaste: åminne.
Dagens måste: work.
Dagens dricka: VATTEN.
Dagens köp: klementin, snus.
Dagens mat: macka.
Dagens sjuka: bakfylla.
Dagens kärlek: sanna.
Dagens mående: fortfarande fjärilar i magen.
Dagens kläder: janssons jul tröja plus förkläde.

bite me!

  
drink efem&f.¨jkjk

lördag i lyckorus. allt var åthelvete men oxå så riktigt jävla bra.
högstadiedrömmar blev närgånget och jag hade lite fjärilar i magen.
liksom. ÄR DET PÅ RIKTIGT ELLER DRÖMMER JAG!

förfest hammarskolan, jag va motiverad men oxå så omotiverad.
för stora förväntningar, för mycket hopp, vi kommer inte komma in.
varför är man modig en lördagsnatt?
jag gjorde bort mig, fann mig, såg dig och oj shit.
jag ångrar mina vägval, jag vågade nog heller inte riktigt tro att det va sant.
offentlighet skrämmer genom andras rädslor. och det var fel, för jag fick
hålla i din hand bland andra utan att någon skämdes det minsta. utan att
någon förnekade.du sa tillomed mitt namn högt för andra och jag har aldrig
kännt mig så ful.
(på ett bra sätt.)

endå, jag kan inte rå för vad jag känner. -nejtack -hejdå.
vi kommer väl höras igen?
jag vet inte vad jag känner.
jag orkar heller inte bry mig riktigt just nu.

jag sa förmycket, glömmt förmycket & varför kan jag aldrig komma hem i tid.
jag vet, bara det att jag vägrar inse för migsjälv. endå. jag vet.

jag har en jobbig regel. som man får bryta hur mycket man vill men då blir inget verklighet.
jag visste inget om från början, så jag har redan sumpat chansen. men jag lovade mig själv
i går att kanske, det är värt det. : )

Björn Rosenström var toppen, bara det att jag inte såg ens skymten av honom,
inte heller hörde jag en enda låt. åh, jag blir cp. för tillfället finns det tusen saker
jag vill skriva,  som av olika människor kommer tolkas på olika sätt
och jag orkar inte bli misstolkad. orkar nte förklara. sluta spekulera. liksom jag lägger ner.
det spelar kanske ingen roll endå. bara det att jag får gåshud utan bilden. : )

efter krypit ner brevid Boye alldeles för sent (tidigt) blev det 1,5 timmar
stängda ögon, bultande huvud och ångest innan klockan ringde och
fan, jag kan inte jobba. det gick, och jag har gjort mitt bästa för att vara
redig, med undantag av smyg pauser i fikarsoffan.

& jag hade aldrig kunat berätta för nån hur ont det gör att dig såhär.
F.

ffff ll 
  hhh fripps. emeli

hej fisk!

hej.
i kväll är det fest och det var längelängelänge sen jag var berusad.
jag har jobbat och trotts att jag under sex timmar varit alla ALLA till
lags så har jag iaf mer kännt mig som en i gänget. jag fick en tröja.
men janssonsbloggan, och det fick mig faktiskt att oxå känna mig
lite vuxen.

oh, jag vet att jag är jobbig, men jag var bara tvungen. : )

1. VAD HETER DU?
FRIDA EMMA PETRONELLA BENGTSSON
2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
RÖDA
3. VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
COLDPLAY - YELLOW
4. VAD GJORDE DU IGÅR?
KÖPTE MINA SISTA JULKLAPPAR OCH NJÖT AV DEN SISTA LEDIGA DAN.
5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT?
TACOS
6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
DYSTERT, MEN FINT
7. SENASTE PERSONEN DU PRATADE I TELEFON MED?
MAMMA.
8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?
UTSTRÅLNINGEN.
9. GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG?
NEJ, HON ÄR RÄTT JOBBIG!
10. HUR MÅR DU IDAG?
BRA, DET ÄR JU FEST!
11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
KAFFE.
12. FAVORIT ALKOBASERAD DRYCK?
VIN, WITH A TATCH OF SPRITE. ; )
13. FAVORITSPORT?
HOCKEY.
14. HÅRFÄRG?
BLOND TROR JAG. (MEN JAG VILL HA DET VITT.)
15. ÖGONFÄRG?
SVARTA ENLIGT E.
16. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
UPPGÅNG ABSOLUT, JAG HAR SLUTAT TYCKER OM NÄTTERNA.
17. SYSKON
FYRA UNDERBARA.
18. FAVORITMÅNAD?
AGUSTI.
19. SISTA FILMEN DU SÅG?
ENSAM HEMMA FYRA.
20. FAVORITDAG PÅ VECKAN?
FREDAG.
21. FAVORITHOBBY
SHOPPA.
22. ÄR FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON?
DET HÄNGER HELT PÅ VEM DET ÄR.
23. FAVORITLÅT(ar)
JUST NU, ALLA JUL LÅTAR.
24. SOMMAR ELLER VINTER?
SOMMAR.
25. KRAMAR ELLER KYSS?
HM, BÅDA.
26. FÖRHÅLLANDE ELLER ONE-NIGHT STANDS?
ONE-NIGHT STANDS.
27. CHOKLAD ELLER VANILJ?
VANILJ.
28. HUR BOR DU OCH MED VEM/VILKA?
I ETT BLÅTT PLATT HUS, MED MAMMA, SYSKON, LUSIFER & BOYE.
32. SENAST LÄSTA BÖCKER?
JENNIE TVINGADE MIG ATT BÖRJA PÅ EN, MEN JAG VA TVUNGEN ATT LÄGGA NER. (DEN VAR RELIGÖG! BLÄ!
33. DEN SISTA SPELNINGEN DU VARIT PÅ?
QUICK & RYDELL (eller nått sånt.)
34. HUR SER DIN MUSMATTA UT?
DEN ÄR EN KATT.
35. FAVORITSPEL
VEM DÄR?
36. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN?
NIX.
37. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?
VA!?
38. ÄR DU ROMANTISK?
JAG HOPPAS DET.
39. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
NEJ.
40. VEM ÄR DIN BÄSTA VÄN?
SANNA.
41. VAD SKA DU GÖRA I MORGON?
JOBBA BAKFULL.
42. VAD ÄR KLOCKAN NÄR DU SVARAR PÅ DETTA?
16.18
43. VEM SKICKAR DU DETTA TILL?
INGEN!?

onödigt men tidsfördrivande.
snart kommer emelie
& snart ska vi börja förfesta! : )

c´mon. F.

fredag.

Dagens låt: strålande jul.
Dagens dusch: i morse
Dagens frisyr: electriskt.
Dagens smink: mascara plus rouge
Dagens händelse: sanna ska gifta sig med (en) jocke.
Dagens planer: klappar.
Dagens vill ha: ett par röda lack-skor.
Dagens saknad: berusning.
Dagens skor: bruna.
Dagens tråkigaste: provresultat.
Dagens finaste: lusifer i stickad polo.
Dagens måste: städa.
Dagens dricka: kaffe.
Dagens köp: 2 dosor snus, julklappar & en kaffe.
Dagens mat: tacos.
Dagens sjuka: stress.
Dagens kärlek: mormor.
Dagens mående: inte bra.
Dagens kläder: jack sparrow. : )

merci.

aaah!
nej men oj!

jag har inte tid med någonting längre. det enda som surrar i mitt huvud är skolan jobb alkohol.
nästan iallafall
jag vet inte hur jag ska få nästa vecka och helgen att gåihop sig. jag har planerat för mycket och
jag har alldeles för myckt som ska hinnas med och alldeles för lite ledigtid, vilket kommer resultera
i att jag kommer göra viss människor svikna. om fem dagar är det jullov och i kväll är sista kvällen 
jag kan äta en banan hur jag vill.
om nio dagar är det jul.
egentligen längtar jag inte
om det är någon som har ett hus att fira jul i så säg till

för jag är så bra på att hålla humöret uppe..

skolan de senaste vecorna har varit hemska.
inte för att jag inte velat vara där, inte för att jag
heller hela tiden varit där, men mina prestationer har varit = noll.
idag har varit en såndär dag som man bara har varit tvungen att kämpa sig igenom genom att trösta sig med att snart, snart är den slut. fast det spelar ju inte så stor roll fast den här dagen är slut, för det fortsätter ändå. 
det var
bara för mycket
jag hoppas på i morgon

F.

borde bryta sönder någons arm.

man missar mycket med vistelse i skola
man missar mycket utan vistelse i skolan
också
..jag väntar spänt på ett telefonsamtal från H.

jag har en hög av leopard-pappers-inslagna julklappar mitt rum,
jag har rimmat på dick & nu fattas bara en till.. mamma. oh!
konstigt är att jag har inte det minsta jul-kännsla i kroppen
även fast jag står och se in på mitt rum som mer se ut som ett
jul-land. men så se men ut och upptäcker att det regnar.
det är grått grått grått
& det regnar regnar regnar.

jag har börjat ångra saker, ta på mig skulder,
inser mina felsteg, ta bort mina (dina) tankar.
det var du som började
det är jag som aldrig kan sluta

varför är vi så envisa?
(ringringringringring)



jag har varit sjuk i dag. mycket sjuk. eller (vi) kom på halv-vägs till växjö.
2 minuter innan det är försen att ringa sig sjuk att ja, vi är nog rätt sjuka.
(ha)

godnatt.

F.


yeah!

OH, BLOGGEN ÄR I FUNKTION IGEN!! jag har varit typ, halvt frustrerad!

o´no.

Har du köpt en chokladkalender?
Jag äter inte choklad!
Har du hunnit med att köpa julklappar?
3 oseriösa.
Till vem är det svårast att köpa till?
Mamma.
Dricker du alkoholfri glögg?
Om det absolut inte finns något med alkohol.
Har det hänt att du aldrig stressat inför julen?
Så länge jag iaf kan minnas, nej. Kanske med tanke på janssons.
Hur många stjärnor ger du till årets julkalender?
Jag har bara lyckats se 3 avsnitt med endå en 10, den är grym!
Säg en person som du velat säga "God Jul"
till men aldrig vågat/orkat eller kanske glömt?

J.
Vem är det som julpyntar hemma hos er?
Typ bara jag.
Älskar du att få julklappar eller att ge bort?
Att ge bort, men kännslan med att sitta med en klapp i handen är heller inte helt fel.
Vill du fira julafton utomlands eller i vårt kära Sverige?
Både och. Varannat år hade varit bra! : )
Känner du någon julstämning nu?
Nej, jag hoppas på lucia i morgon.

like you said.

& även denna dag började ju relativt tragiskt.
fredrik kommer in & faktiskt gråter. jag tycker
inte om sånnt. ni är förebilder, mamma, lärare
mormor. sånna får inte gråta. nu fick jag en sån
där obehaglig klump i magen igen.

uh.


MISERY

klockan är 13.25 vilket innebär att fysik A nationella helvetes jävla provet är över
normalt sett borde jag andas ut, skratta åt all tid vi har lagt ner, tack mig själv
för min prestation, le åt att fysik A aldrig mer kommer att läsas, ha ångest över
att det kommer en B kust, tacka Bosse för allt stöd, säga till mamma att det gick
nog rätt bra, diskutera rätt och fel på rasten, övertala människor om att det är
mina svar som är de rätta, riva sönder formelpapprerna, lämna tillbaka linjalerna
alltså med andra ord andas ut..

...jag gör inte det.

klockan var 10.15 jag hade panik. inte för att det var sådär jätte svåra
uppgifter, inte för att jag inte klarade av det. jag skulle bara ut, allt som
fanns innanför var bara hur jag på en så smidigt sätt som möjligt kunde
ta mig bort där ifrån. puls 747, skakande fingrar, svättiga händer
(börjar jag hypeventilera.!?) mamma..

-henrik får jag gå på toaletten, och jag nästan sprang mot dörren.
-ja, men du får inte lämmna provsalen, du får ta den. (pekar)
-VA! och trotts att jag inte hade någonting där inne att göra så kunnde jag för en stund
lägga huvudet mellan benen och tvinga mig själv att gå ut och göra mitt bästa för att
få ytterligare tre timmar av konsentration.

10.45. det går inte mer, jag hade allt ihoppackat, kunde inte ens anstränga mig till
att låssas räka uppgifterna, det var omöjligtatt hittada sidan med vattnets värmecapasitet
och allt var bara bortförklaringar till varför jag så hastigt måste lämna provsalen.
hälsa, dödsfall, telefonsamtal, blickar - jag vill inte vara med om det här.

Viktor Frank - jag älskar dig!
kan han lämna två timmar innan vi ska gå kan jag!

jag träffade ulrik sen ringde jag mamma - & förlåt då.



love & misery.

ibland får jag bara sån lust att

ställa mig mitt i gatan
ställa till med en scen
göra ett sår i vardagen.

men idag är jag för trött igen

jag får gåshud på armarna och tårar i ögonen. jag tycker inte om att se människor jag älskar
bekymrade. och fast att jag vet att det kommer gå bra så försvinner du försvinner jag. jag borde finnas mer med er, varför tar jag avståd ifrån sånnt som älskar mig!?

..även en lördagskväll, jag kände det nog i fingrarna för
jag va inte det minsta förvånad när du uppenbarade dig
och jag kände heller ingenting. kanske va det tröttheten.
kanske va det vi.
jennie fick mig iaf att inse att jag har nog igen kommit in i
samma trans som för C. (vilket va ett riktigt missöde!)
jag-vet-jag-vet-jag-vet jag kan inte hjälpa det!

söndagen va avsedd för fysik non-stop men jag har konstigt nog haft miljoner andra saker för mig som jag aldrig annars ens bruka ha minsta interesse för. just nu har jag iaf den kännslan av att jag tänker inte kritisera mig hur det än går, jag gör vad jag kan men får jag inte ett VG så tänker jag slå jennie.
med veckans prestationer förtjänar vi ett (M) minstsagt. och mest rädd är jag för att det kommer vara en noggran koll i formelsamlingen innan vi får inta våra platser. (om man aknske kunde trycka in små lappar i en banan)


dan före sista prov-dan och jag har inte det minsta ångest.
jag vet inte vad det är med mig jag är allment flummig och
jag har ritat gubbar på mina bananer.
jag har laddat ner ny musik
jag har skrivit julkortsrimm om jennie.
jag har drömmt om dinousauriet.
jag har kollat på när dum skickar upp raketen i rymden
& jag har varit hos mormor.

den här bloggen är nog (mer än alla andra)
totalt meningslös, men jag är trött och jag tänker
inte låta dethär bli den 5 natten utan sömn.

i morgon ska jag baka julgodis och jag vet inte riktigt hur det ska gå för min egendel.
snusdosa - tack!

godnatt.


you´re

godmorgon lördag
jag har tiks i vaden, natt i ögat, sjuk hals,
och du bara ger mig ont i kroppen. hyggligt!

fredags kväll och jag hade förväntat mig i förväg och höll mig beredd på att inte det minsta verka interesserad. som alltid, jag misslyckades och lördagsmorgon - jag tänker inte känna någonting.

timme efter timme satt vi i tystnaden,
den gamla samma tystnaden.
trivsamt & tryggt, en säkerhet.
jag tycktes känna din värme igen.

vågar vi bryta förbannelsen snart?
(men aldrig ihoplimmat)


30 minuter kvar, jobba janssons
jag ska pyssla med julpynt,
matcha färger
& i dag är jag nästan ensam. : )

F.


under pressure.

Tio första:

Första bästa kompis: ca.
Första bil: kommer att bli en saab 900.
Första kärlek: oh.. olof. ; )
Första husdjur: lysfisk tror jag den kallades, men jag hade den mest till olika experiment.
dvs. den dog rätt fort. (tur att dom är billiga)
Första semester: gotland.
Första jobb: janssons blommor.
Första köpta skiva: laila key.
Första riktiga kärlek: oscar (fast den va olycklig också)
Första piercing: örat.
Första konsert: gyllene tider.

Nio sista:

Senaste alkoholdrycken: lemonrom
Senaste bilfärd: några varv runt stan med mamma.
Senaste filmen du såg: bad boys 2. inte för att jag gillar will shith men endå.
Senaste ringda telefonsamtal: Christoffer.
Senaste bubbelbadet: för sisådär tusen år sen.
Senaste spelade cd: mew – am i wry?
Senaste kyss: smack!
Senaste gången du grät: nyss.
Senaste måltiden: wook.

Åtta, har du nånsin:

Dejtat en av dina bästa kompisar?
nix.
Blivit arresterad?: nej.
Blivit kär vid första ögonkastet?: mjoo.
Varit på tv?: ja faktiskt. iof, i bakgrnden på smålandsnytt. men endå.
Fått ditt hjärta krossat?: jo men visst.
Sagt att du älskar någon utan att mena det?: aldrig.
Haft ett one night stand?: ha!
Busringt till nån? ha ha, det är kul.

Sju saker du har på dig:
1. blommiga strumpor
2. stenåldersjeans
3. grön militärskjorta
4. svart sjal
5. svart linne
6. blingbling7. hud?

Sex saker du gjort idag:
1. vaknat
2. duschat
3. prov
4. skola
5. bibblan
6. smoke.

Fem favoritsaker (utan inbördes ordning):
1. dagboken
2. mp3´n
3. digitalkameran
4. datorn
5. mc´n

Fyra personer du kan berätta allt för:
jag har rätt lätt för att berätta mycket för många. men allt, eh.. M & E.

Tre val:
lycka.spänning.humor.

Två saker att göra innan du dör.
1. flytta till stockholm.
2. skaffa mig hyggligt med pengar.

En sak du ångrar:
a.lla sömnlösa nätter, never more

shoot me.


skolan i dag har varit oseriösare än på länge, jag fattar inte hur lärarna står ut med oss.
endå bara står hasse och ler när han övelåtit lektionen till egetansvar och klassrummet
har mer eller mindre blivit en katastrof. han berömmer oss när vi tagit med oss pennorna
& har full förståelse till att sms-kontakt under lektions tid faktiskt är helt okey. och att bara
1/4 av klassen klarade av ett g är ju toppen! man kan nog säga att han ställer upp i alla
lägen, tillomed när vi ringer och påminner han om vår existens en ördagsnatt. ..du är bäst!

hasse!

det måste vara något som inte riktigt står rätt till. vi har pluggat konstant hela veckan och trotts
det känner jag mig inte ett dugg smartare än i söndags. konsentrationen har iof varit varierad
men endå, shit, jag fattar inte hur (vi) har orkat. fy fan vad vi är bra! like ya´.

jennie.  fill. : )

ett felaktigt ord
jag måste få mig
samman nu

nu är det redan 7 december, och dagar går redan att räknas ner till flera evenemang som ska
fixas undan innan 24 december. sjutton dagar kvar tills julafton! lilla jul är förbi, med blandade
känslor och olika upplevelser. http://www.o-zander.se/jul/julafton.html : )

enough already! räcker nog bra med huvudvärk och sömnproblem,
mamma jobbar i natt oxå och jag tycker verkligen inte om det.
bara för det fick jag tillbaka obehaget och jag klarar inte av när
att prata med mamma om dig. hur kan du skratta? hur kan du vara så glad?

uh.
jag borde konsentrera mig på en sovande natt i natt.
kaffe!? NEJ!

två steg framåt, 3 steg bak..

jag känner hur jag blir sviken
och folket omkring mig skriker:
DU GÖR FEL!
(förlåt för att jag inte kan)

mamma jobbade igår och jag har bakat knäck. det kändes lite som typ 2 månader tillbaka
och jag virade in mig i min filt och smög ut i regnet. inga hjärtslag, ingen rädsla, inga tårar.
det kom aldrig tillbaka. det kommer aldrig tillbaka?
fast att jag känner hur det vill komma över mig, och fast att det var en vecka sen sist så nej!
jag ska klara av det här, jag ska inte gå tillbaka till det, jag borde skaffa mig en hobby. (än det här.)

jag har väntat på att du ska höra av dig, jag borde slutat vänta nu.
varför hör du inte av dig! & varje gång "ett meddelande" mottaget liksom flyger jag en
stund innan besvikelsen tar mig tillbaka ner på jorden. uh. nu låter jag bara fånig & dum.
fast jag hade nog inte förväntat mig något annat, bara det är det är svårt att släppa och
svårt att koncentrara sig när du på någotvis finns där & utan att visa någonting.

bland när vi räknar dagar
tappar bort vi oss själva
utsuddade, utblottade
och nätterna borde ha namn.

F.

tisdag.

Dagens låt: goo goo dolls - iris
Dagens dusch: i morse
Dagens frisyr: noesläppt.
Dagens smink: mascara plus rouge
Dagens händelse: (M) på teknikprovet. : )
Dagens planer: plugga fysik. blä!
Dagens vill ha: (dagens måste ha!) SNUS!
Dagens saknad: närhet.
Dagens skor: converse.
Dagens tråkigaste: somnade med ytterkläder.
Dagens finaste: jennie.
Dagens måste: power walk.
Dagens dricka: kaffe.
Dagens köp: äpple, risifrutti (light)
Dagens mat: sisifrutti (light)
Dagens sjuka: kärlek.
Dagens kärlek: sms.
Dagens mående: bra.
Dagens kläder: höga jeans, rutig skjorta, rosett.

(jag vågar)

vaknar upp igen av rädslan rädslan för att bli kvar, att stanna på stället, glömma bort hur man andas.
och gör varje rörelse av en gammal vana som är så inmatad att det går automatiskt.
sån vill jag inte bli, en som stiger upp samma tid varje morgon och vet vad som kommer att ske.
ÖVERRASKA MIG OCKSÅ INNAN DET ÄR FÖRSENT!
ja, jag skriker.

gjorde upp med mig själv lovade, svor och gjorde upp straff mot regelbrott
(ingenting är omöjligt var en tanke) jag fegade ut en kvart senare och nu väntar straffet.
jag hatar sömnlösa nätter.

jorden snurrar, afrika svälter
vem bryr sig?
-egentligen

vågar du, vågar du ta steget ut?

lugg.    sann,

                                                  

18 dagar kvar och jag har klippt i rött papper för att kunna dra bort en remsa varje
dag och jag tror att dagarna kommer gå snabbare då.. eller kanske blir det egentligen
bara en ännu jobbigare väntan. men jag behöver nog en bekräftelse om att det verkligen
går frammåt..

håller andan och försöker förlänga det korta ögonblicket till en evighet
glädje-sorg, vitt-svart motsatser med samma grund:
ett försök att påverka..
och jag kommer aldrig lyckas för jag blir inte mig själv 
& hur mycket jag än anstränger mig så får jag endå inte
på riktigt bort dig från mina hjärnceller.
jag har bestämt mig: det kommer inte bli dig!

och vet du, allt är inte svart på vitt . varför vara så lika? bryt mönstret!
jag är en fegis står och trampar på stället ler som ett fån. 
ser ut som ett frågetecken, ställer dumma frågor. (om jag ändå vågade)

jag är imponerad över min prestation på biblioteket i dag, fast mest imponerad är jag över jennie´s
det var nästan lite så man kunde tro att du blivit sjuk!? biblioteks miljö är inte riktigt jag, tystnaden gör
en tokig & det finns inte en enda normal människa i hela byggnaden. antingen är dom senila tanter
eller så är dom ett fall för vildrosen. blä!

F.


glitter.

julskylt 4 julskylt1
julksylt3 julskylt2 julskylt 5


resultat. : )

jag är nöjd med mitt medverkande iaf. seriöst, det hade adrig funkat utan mig.
vem skulle då sprungit och hämtat alla verktyg till anders?
vem skulle då sprungit tusen gånger upp-och.ner för trappan med krukor?
vem skulle gå varit håkanssons personliga assisten?
vem skulle då damsugit hela taket?
vem skulle då få "äran" att göra det helt klart finaste fönstret? (tomtefönstret)
vem skulle då skratta åt alla tråkiga jävla skämt?
liksom, nej det hade inte gått ihop sig!
men bortsett ifrån allt skitjobb så var det faktiskt riktigt kul igår.

teleton-kontakt S. och jag hade lite en klump i halsen
för jag ville vara där du va! sturekompaniet och jag
fantiserade mig lite om att vara med, mina pauser
i smyg nere i källaren blev fantasi -sthlm.
jag borde åka upp nästa helg!

det som mest tyger för tillfäller är endå måndagens nationella fysikprov.
jag fattar faktiskt inte hur det ska gå ihop sig. jag hade ju lovat mig själv
att börja plugga i god tid för att för en gångs skulle slippa panik läsa i slutet.
det har ju redan gått åt helvete och jag är fortfarande totalt omotiverad till
att öppna böckerna.. iaf, jag har lagt upp dom på köksbordet. men av någon
amledning så har jag hela morgonen hållit mig så långt borta fårn köket
som möjligt.

idag ska jag vara hundvakt och jag trodde det skulle va kul.
han är bara ett allmänt störingsmoment och till och med på
toaletten sitter han men huvudet på sne och kollar på mig
med sina lessna ögon. oh! jag orkar inte ens va snäll mot
honom.

nu kommer F. och jag ska leka fotograf. hej.

F.

40 minuter kvar.

Snattat/ stulit i en butik som liten? mjo, men inte så konstigt med tanke på min mamma..
Snattat/ stulit i en butik som tonåring? samma svar.
Ljugit för dina föräldrar (mamma)? men hallå, annars hade det ju kunnat gå illa.
Ljugit för en kompis? vitalögner självklart. men jag är nog ganska ärlig när det väl gäller..
Tagit en oskuld? ..det tror jag inte.
Ljugit för en partner om antal sexpartners? Näe, det är inte så att jag skäms för det.
Slagit någon (inte när du var barn): bara såna som förtjänar det.
Spottat någon i ansiktet? ja, men det va inte riktigt med meningen..
Hällt en drink över någon? (om vatten räknas.) 
Skrikit hora till någon? ja, fast det var mest ironi.
Tagit någon drog? eh, jo eller det beros på vad som räknas till drog..
Missbrukat läkemedel? om halstabletter, JA!
Gått mot röd gubbe? ja, eller jag brukar aldrig kolla vilken färg det är..
Kört bil berusad? nej. aldrig. skulle aldrig få för mig det. (& inte mc heller.)
Kört bil alldeles för fort? inte alldeles, men fort.
Jobbat svart? ja, det händer ju.
Gjort en polisanmälan? Nope.
Blivit polisanmäld? haha. aa.
Ringt 112? mm, det med.
Skadat dig när du varit berusad? tror jag faktiskt inte.
Skadat någon annan när du varit berusad? nope, eller inte allvarligt.
Dödat ett djur? insekter & sånt smått bara, fats jag har varit medbrotsling om att köra över en katt.
Varit full på jobbet (skolan)? mjoo.
Sjukanmält dig från jobbet för att du har varit bakis? nix.
Ljugit när du besvarat dom här frågorna? klart inte.

nobody sad it was easy.

jag visste att de där läpparna signerade och stämplade med något
som doftar vita väggar. skulle orsaka diskussion. hur skulle du ha
kunnat gå vidare, utan att först förstå?
jag skulle ha överlevt utan dina frågor!

du ser bra ut.
men det är väl klart du ser bra ut.
vad vill ni inte att jag ska säga.
jag ser ut
jag ser ut
jag ser ut
och det känns bara som om ni skulle vara
blinda utav helvete
det är ju ni som inte ser ut
(bara ni som ser bra ut)

say that you wanna love me, STAY

och hur mycket jag än intalar mig själv att det aldrig skulle funka
blir jag hela tiden påmind om hur mycket jag skulle offra för det.

andra december och jag har bundit kransar, bakat ischoklad och tänt mitt första tomtebloss.
tråkigt är att det inte enns är en tillstymmelse till sön i luften och det lite stack i fingret när jag
fick bekräftat (iof av mormors spåtant.) att det inte heller skulle komma förrens i februari.
bra är att jag behöver inte ha lidande fötter över att inte köpt årets vinterskor. : )

just nu inväntar jag mest klockat till att bli sex. det är tråkigt men jag har tommt hus, vilket innebär
att jag kan spela mina beatles låtar utan att ens behöva sänka volymen. klockan sex ska jag vara vaken
tills i morgonbitti så egentligen borde man kanske sova.. julskyltning janssons och det är iaf jag
som ensam ska göra årets tomtefönster. spännande, visst men när kommer en uppgradering?
kommer den alls? jag kommer nog känna mig rätt fånig och vem ska jag skratta med när inte sanna längre finns. jag antar att jag få ty mig till Håkansson och iaf låtsas le lite åt (tomteskämte i repris.)

det jag lite sakna mest är våra promenader
av cigarett rök och hat till allt annat än oss
själva. kännslan i magen av att komma in
och veta att man har gjort något olovligt.
det är inte samma sak ensam och speciallt
inte samma sak att längta, sakna, hata.

det regnar i dag och jag har haft mina leopard stövlar med omatchande paraply.
jag tyckte att jag såg en regnbåga när jag kom utanför janssonsdörrarna, men
jag intesåg rätt fort att det var ett önsketänkande. och jag han inte ens önska nått.

på tal om regnbågar, jag lästa lite i mina dagböcker i natt. (dvs. natt = sömnlös)
i sommras den 22 juni var det faktiskt. "vi kom ut ifrån ica och den gick över hela
ljungby, man fick tydligen önska sig nått och så börjar vi gråta. jag frågade aldrig
vad du önskade men det var rätt uppenbart att vi önskade samma sak. jag ringde
mamma..."


ska du vara ful utombords eller innombords?
just nu är jag ful utombords..

F.

lördag.

Dagens låt: fix you
Dagens dusch: i morse.
Dagens frisyr: uppsatt.
Dagens smink: maskara only.
Dagens händelse:
Dagens planer: bindakransar, julskylta
Dagens vill ha: jullov.
Dagens längtan: tomten.
Dagens tråkigaste:
Dagens finaste:
Dagens måste:
Dagens dricka: KAFFE!
Dagens köp: 2 bananer & en general.
Dagens mat: julbord. "blä"
Dagens kärlek: S&O
Dagens mående: trött.

december, och jag håller din hand så hårt.

första dagen av första vintermånaden
julmånaden
min hals värker
och mitt hjärta
jag längtar till jul

SNÖ!

och fortsatta vanor med lättfil
och varmadrycker och nedräkningar: en vecka tills sanning&vitöga
för en sista gång
när det kommer till kritan
behöver jag fakiskt en fortsättning
för det kommer sluta såsom jag skapar verkligheten nu.
 
hej. det är fredag. och jag har inte ens kännslan i kroppen av att helgen
bara är precis intill. jag ska inte ens få känna doften av alkohol. möjligt
vis om dom bjuder på glögg där procenthalten ligger ovanför noll.
dvs. ytterst otroligt.



det blev faktisk bra igår, jag hade sådär typ halv lyckorys. fast att inte
sanna var med så va det sms/mms/videi/röst-meddelanden vilket
gav kännslan att även hon fick stå bravid mamma när dom idiotförklarade
henne inne på claes ohlssons. jag tror lite att om en människa riktigt
kommer nära (oss) blir dom nog förvånade över att det finns den sortens
ehm.. typer. & jennie idiotförklarede mig - tack!

jag hamnade i trans. allt snurrade och jag var bara
2 meter från att på riktigt svimma. (eller nått.)

det gick bra. & det-går-över-det-går-över-det-går-aldrig-över. jag vet inte.
för det är endå något speciallt med dig, typ jag borde tycka du är idiotisk.
men jag antar att efter igår är det bara du som fick bekräftat att jag är det.

och jag håller masken, fortsätter som vanligt utanför mina väggar.
trots att
jag
brast
brister
och brister.

att göra:
1. dra bloss
2. svälja gråt
3. räkna
4. köpa saffran.

en chokladknapp för varje dag (not)

F.

RSS 2.0