Tack Stefan Franzon..

SVERIGE DET PERFEKTA LANDET 


Jämställdheten i Sverige är en fråga som alltid legat i fokus för Göran Persson och socialdemokraterna då de hade makten. Men de lyckades aldrig fastställa några riktiga beslut och hur man ska uppföra sig med de mer ?udda människorna? och det är fortfarande ett stort bekymmer för det svenska folket. Därför har vi i socialstyrelsen beslutat oss för att reda upp det hela och därmed lagt fram två beslut om en mer upp strukturerad julmånad där jämställdheten ligger i fokus. Genom detta gynnar vi även Fredrik Reinfeldt och moderaterna i strävan om ?Sverige det perfekta landet?, där alla sorters människor ska vara accepterade som de är.

 

För det första har vi ?Neger frågan? som kanske är det svåraste för oss svenska att vänja oss av vid. Vi tycker att de mer påminner om djurrikets vänner och har svårt att acceptera dom som homosapiens. Sedan en tid tillbaka har det varit förbjudet enligt lag att beställa en negerboll då du befinner dig på ett konditori, men vi har valt att gå lite längre än så.

Eftersom att många fortfarande står fats vid myten om hur Guds förstskapade människa råkade brännas en aning för mycket i ugnen, blev svart och då efter Guds missnöje kastats i väg till Afrika som ?oduglig till människa? bör vi rikta in oss på skinkan. Vi vill att alla som befinner sig i Sverige djur-människa som människa inte ska behöva känna på kränkning:

 
  • Skinkan ska varken gräddas i ugn eller kokas på platta eller något liknande i risk om att likaså den ska bli bränd.
 

För det andra har vi den så kallade homosexualiteten som på senare tid blivigt alltmer vanlig. (Vi) blir inte länge lika förvånade då vi ser men iklädda klänning eller motsvarande dvs. kvinnor kort rakade ihop limmade med ett sam-kön . Kanske har det redan blivit en vardag för oss i den yngre generationen men det är fortfarande svårt att ens lite först för den äldre. Ett anonymt brev från en äldre herre påstår att ?fler och fler idioter kommer på sig vara bögar, han påstår att egentligen handlar det hela om att dom vill spela lustikurrar och vara i centrum?. Men som socialstyrelse måste vi rätta oss efter invånarna och homosexualiteten SKA accepteras. I med att den större delen av det svenska folket ännu inte gjort det offentligt om att vara homosexuell så är det dom som har den största förmånen här i landet, Iomed det har vi gjort en ändring jultraditionerna:  

 
  • Mistlarna får endast användas av personer med samma kön. Alltså kvinna & kvinna eller man & man, men med ett undantag då även neger & neger accepteras att använda sig av den. Men eftersom att vi i socialstyrelsen var oeniga om de heterosexuella i detta fall skulle känna sig kränkta så kan det i kris situationer även tillåtas man & kvinna då han eller hon bär sitt motsatta köns kläder.
 

Detta är två beslut i början på en stor förändring, vi har fortfarande ett flertal av den ?onormala människan? som behöver mer utrymme i samhället och inom kort kommer även tre punkter bli offentliga: den överviktiga människan, det skånska folket och de som påstår sig tro på gud.

 

Vi från socialstyrelsen tackar på förhand för dina förstålelser.

  

                                                                                                             Frida Bengtsson Te2.   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0